Behandlingar

Naturkosmetisk ansiktsbehandling 60 min  595:- 

En vårdande ansiktsbehandling som består av en mild rengöring som följs av en djuprengörande peeling. Varm handduk med örtkompress som värmer och mjukar upp huden inför en djup och skön massage med vegetabiliska och eteriska oljor. Därefter en vårdande ansiktsmask och avslutningsvis en ansiktskräm.

Naturkosmetisk ansiktsbehandling 90 min  745:- 

En djupvårdande ansiktsbehandling som består av en mild rengöring som följs av en djuprengörande peeling. Varm handduk med örtkompress som värmer och mjukar upp huden inför en djup och skön massage med vegetabiliska och eteriska oljor. Massagen avslutas med koncentrerade tryck och cirklar på ansiktets muskler och energizoner. Därefter en lätt lymfdränage och om du vill handmassage. Sedan en vårdande ansiktsmask och avslutningsvis en ansiktskräm.

Wise Sensitive ansiktsbehandling 50 min 575:- 

En behandling med Wise ekologiska produkter. Behandlingen består av en mild rengöring, mild peeling, ansiktsmassage med ett passande serum och en närande ansiktsmask. Avslutningsvis en skyddande dagkräm. Behandlingen passar alla och speciellt de med känslig hud.

Ekologisk ansiktsbehandling 30 min 345:- 

En lätt uppfräschande ansiktsbehandling som består av en mild rengöring, djuprengörande peeling, ansiktsmask och avslutningsvis en skyddande dagkräm. Alla produkterna väljs efter din hud behov.

Lyxig Askungebehandling 60 min Nu 595:- (Ord.pris 675:- )

En välgörande och lyxig ansiktsbehandling som ger huden en fukt och näringsboost och en vacker lyster.
Behandlingen består av rengöring, peeling med fuktmask. Under tiden du ligger i masken får du massage av händer och nagelband. Därefter ansiktsmassage med serum, olja och balm. Ovanpå detta dubbla masker, en fuktgivande mask med blåbärsfröolja och en peel-off-mask med Chlorella som ytterligare trycker ner allt i huden och ger extra vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Avslutningsvis en fuktgivande ansiktskräm samt ögonkräm.

Erbjudandet gäller t.o.m 31 januari.

C-vitaminbehandling 45 min 495:- 

En förebyggande behandling som motverkar hudens åldrande och åteuppbygger solskadad hud. Förbättrar hudens lyster och spänst samt verkar som en energikick för trött hud. Passar också vid mild acne. Behandlingen inleds med en mild rengöring som följs av en djuprengörande peeling. Massage med C-vitamin som slussas in i huden. Därefter en vårdande ansiktsmask och avslutningsvis en skyddande ansiktskräm.                                                                           

C-vitaminbehandling Kur 6 gånger 2475:-

 Behandling 1 gång i veckan i fem veckor, därefter görs ett uppehåll på fyra veckor. Sedan görs ytterligare en behandling.

 

Antirougebehandling 45 min 495:-

Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar rosacea. Passar alla hudtyper även känslig. Förbereder huden inför laser- eller ljusbehandling. Behandlingen inleds med en mild rengöring som följs av en djuprengörande peeling. Lätt massage med fuktgivande och vårdande serum som stärker blodkärlen. Därefter en vårdande ansiktmask och avslutningsvis en skyddande dagkräm.

Antirougebehandling Kur 6 gånger 2475:-

Behandling 1 gång i veckan i fem veckor, därefter görs ett uppehåll på fyra veckor. sedan görs ytterligare en behandling.

AHA-behandling 40 min 475:- / kur 5 gånger 1900:-

Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Stärker collagenfibrerna, huden kan nyskapas. Åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Behandlingen inleds med en mild rengöring därefter appliceras AHA (mjölksyra) som är revitaliserande och milt peelande på huden. Därefter en svalkande och lugnande ansiktsmask och avslutningsvis en skyddande balm.

Aromamassage rygg/ansikte 30 min  345:-

Tonvikten läggs på avslappnande massage med aromaoljor. Ger välbefinnande för både kropp och själ.

Vaxning
Hela ben samt bikini 575:-
Halva ben samt bikini 495:-
Hela ben 495:-
Halva ben 395:-
Bikinilinje 295:-
Axill (armhåla) 250:-
Överläpp eller haka 175:-
Överläpp + haka 275:-

Att tänka på vid vaxning: Håret bör vara minst 0,5 cm långt. Smörj inte in dig innan. Duscha ej samma dag efter vaxning.

Brynformning
Brynformning 150:-
Brynformning i samband med ansiktsbehandling 95:-

Cirkulation och cellulitmassage 60 min
Rekommenderas som en kur för bästa resultat 1 ggr/v.
En behandling 595:-
Kurbehandling 5 ggr 2.750:-
Kurbehandling 10 ggr 4.950:-

Förbättrar cirkulationen och motverkar celluliter på lår och stuss. Rensar ut slaggprodukter och överflödig vätska.

Produkt för hemmabruk ingår vid köp av kurbehandling.

behandling