Behandlingar

Nyhet! Pure Cell Treatment 60 min 1495:-

Lyxig ansiktsbehandling med levande stamceller från rosenrot!

En resultatinriktad och djupverkande ansiktsbehandling  med dubbel rengöring, peeling, lyftande djupgående massage där levande stamceller masseras in i huden, vilket stärker och bygger upp hudens alla lager. Tillför lyster, omedelbar spänst och vitalitet som varar. Behandlingen passar alla, men ger mest synligt resultat på mogen hud. Här behandlas ansikte, dekolletage samt händer och underarmar. 

Detta gör Pure Cell Treatment:

• Ökar cellförnyelsen
• Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
• Skyddar huden mot fria radikaler
• Stimulerar kollagenproduktionen
• Bygger upp hudens skyddande syramantel
• Ger omedelbar lyster
• Påskyndar reparationssystemet i huden
• Ökar vitalitet och spänst
• Passar alla hudtyper
• Ger både omedelbara och långsiktiga resultat
 

Naturkosmetisk ansiktsbehandling 60 min  695:- 

En vårdande ansiktsbehandling som består av en mild rengöring som följs av en djuprengörande peeling. Varm handduk med örtkompress som värmer och mjukar upp huden inför en djup och skön massage med vegetabiliska och eteriska oljor. Därefter en vårdande ansiktsmask och avslutningsvis en ansiktskräm.

Naturkosmetisk ansiktsbehandling 90 min  875:- 

En djupvårdande ansiktsbehandling som består av en mild rengöring som följs av en djuprengörande peeling. Varm handduk med örtkompress som värmer och mjukar upp huden inför en djup och skön massage med vegetabiliska och eteriska oljor. Massagen avslutas med koncentrerade tryck och cirklar på ansiktets muskler och energizoner. Därefter en lätt lymfdränage och om du vill handmassage. Sedan en vårdande ansiktsmask och avslutningsvis en ansiktskräm.

Ekologisk ansiktsbehandling 30 min 445:- 

En lätt uppfräschande ansiktsbehandling som består av en mild rengöring, djuprengörande peeling, ansiktsmask och avslutningsvis en skyddande dagkräm. Alla produkterna väljs efter din hud behov.

Lyxig Askungebehandling 60 min 770:-  

En välgörande och lyxig ansiktsbehandling som ger huden en fukt och näringsboost och en vacker lyster.
Behandlingen består av rengöring, peeling med fuktmask. Under tiden du ligger i masken får du massage av händer och nagelband. Därefter ansiktsmassage med serum, olja och balm. Ovanpå detta dubbla masker, en fuktgivande mask med blåbärsfröolja och en peel-off-mask med Chlorella som ytterligare trycker ner allt i huden och ger extra vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Avslutningsvis en fuktgivande ansiktskräm samt ögonkräm.

C-vitaminbehandling 45 min 590:-

En förebyggande behandling som motverkar hudens åldrande och återuppbygger solskadad hud. Förbättrar hudens lyster och spänst samt verkar som en energikick för trött hud. Passar också vid mild acne. Behandlingen inleds med en mild rengöring som följs av en djuprengörande peeling. Massage med C-vitamin som slussas in i huden. Därefter en vårdande ansiktsmask och avslutningsvis en skyddande ansiktskräm.                                                                           

C-vitaminbehandling Kur 6 gånger 2.950:-

 Behandling 1 gång i veckan i fem veckor, därefter görs ett uppehåll på fyra veckor. Sedan görs ytterligare en behandling.

 

Antirougebehandling 45 min 590:-

Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar rosacea. Passar alla hudtyper även känslig. Förbereder huden inför laser- eller ljusbehandling. Behandlingen inleds med en mild rengöring som följs av en djuprengörande peeling. Lätt massage med fuktgivande och vårdande serum som stärker blodkärlen. Därefter en vårdande ansiktmask och avslutningsvis en skyddande dagkräm.

Antirougebehandling Kur 6 gånger 2.950:-

Behandling 1 gång i veckan i fem veckor, därefter görs ett uppehåll på fyra veckor. sedan görs ytterligare en behandling.

AHA-behandling 40 min 570:- / kur 5 gånger 2.280:-

Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Stärker collagenfibrerna, huden kan nyskapas. Åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Behandlingen inleds med en mild rengöring därefter appliceras AHA (mjölksyra) som är revitaliserande och milt peelande på huden. Därefter en svalkande och lugnande ansiktsmask och avslutningsvis en skyddande balm.

Aromamassage rygg/ansikte 30 min 445:-

Tonvikten läggs på avslappnande massage med aromaoljor. Ger välbefinnande för både kropp och själ.

Reiki healing
Djup avslappning för kropp och själ.
30 minuter 425:-
60 minuter 650:-

Vaxning
Hela ben samt bikini 675:-
Halva ben samt bikini 595:-
Hela ben 595:-
Halva ben 495:-
Bikinilinje 345:-
Axill (armhåla) 345:-
Överläpp eller haka 195:-
Överläpp + haka 295:-

Att tänka på vid vaxning: Håret bör vara minst 0,5 cm långt. Smörj inte in dig innan. Duscha ej samma dag efter vaxning.

Brynformning
Brynformning 175:-
Brynformning i samband med ansiktsbehandling 95:-

Cirkulation och cellulitmassage 60 min
Rekommenderas som en kur för bästa resultat 1 ggr/v.
En behandling 720:-
Kurbehandling 5 ggr 3.200:-

Förbättrar cirkulationen och motverkar celluliter på lår och stuss. Rensar ut slaggprodukter och överflödig vätska.

Produkt för hemmabruk ingår vid köp av kurbehandling.

behandling